Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت گردشگری بیابان و بیابان گردی می تواند در توسعه روستاها و شهرهای حاشیه کویر لوت موثر باشد و تحول بزرگی در وضعیت اقتصادی و گردشگری منطقه لوت بویژه در مناطق حاشیه ای آن به وجود آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، بیابان لوت گوهر کمتر شناخته شده طبیعی در ایران و سیستان و بلوچستان است و به گردشگران و مسافران نوروزی این امکان را می دهد که به دور از هیاهوی شهرنشینی ساعتی را در سکوت اسرارآمیز بیابان سپری کنند و از شب های پر ستاره کویر لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در تابستان سال ۱۳۹۵ بخش بزرگی از کویر لوت که بین سه استان کرمان، سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی واقع شده است به عنوان نخستین جاذبه طبیعی کشور در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفت.
 
بر این اساس رونق صنعت گردشگری بیابان و بیابان گردی می تواند در توسعه روستاها و شهرهای حاشیه کویر لوت موثر باشد و تحول بزرگی در وضعیت اقتصادی و گردشگری منطقه لوت بویژه در مناطق حاشیه ای آن به وجود آورد.
 
استقبال گردشگران هم از این شاخه گردشگری به صورت چشمگیری افزایش یافته است و میزان ورود و بازدید گردشگران از این جاذبه طبیعی بکر موید این سخن است.
 
راه اندازی تورهای اتومبیل رانی در دستور کار
 
علیرضا جلالزایی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: بیابان لوت یکی از شاخصه های طبیعی کشور به عنوان یکی از عارضه های بسیار خوب بین سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کرمان ثبت شده است.
 
وی اظهار کرد: این بیابان به عنوان اثر طبیعی ثبت جهانی شده است و اعتقاد داریم ظرفیت های بسیار خوبی در کویر لوت وجود دارد که می تواند موجب رونق گردشگری بیابانی و بیابان گردی شود.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: به دنبال این بودیم که تور اتومبیل رانی با همکاری فدراسیون اتومبیلرانی در این بیابان راه انداری کنیم و این تور از جازموریان در اطراف دلگان شروع شود و به بیابان لوت منتهی شود که می تواند مسیر جدیدی از گردشگری بیابانی و طبیعی را در قالب تورهای اتومبیلرانی به علاقه مندان معرفی کند.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بیابان لوت دارای ظرفیت های گردشگری زیادی است و این پتانسیل ها مورد رصد قرار گرفته، حتی در حال حاضر هم گروه ها و تورهایی در کویر اقامت دارند و به دور از هیاهوی ماشین و صنعت اوقات خودشان را سپری می کنند.
 
جلالزایی بیان کرد: به عنوان یکی از متولیان امر از این موضوع حمایت و سفرها را به این سمت هدایت می کنیم تا گردشگران از نظر امنیت دغدغه ای نداشته باشند.
 
وی گفت: بیابان لوت یکی از اثرهای طبیعی کشورمان است که دارای شاخصه های خوبی بوده و سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از مصادیق گردشگری بیابانی کشور و دنیا می تواند معرفی شود و ظرفیت های این صنعت را در استان توسعه دهد.
 
دومین کنفرانس بین المللی بیابان لوت اردیبهشت ماه برگزار می شود
 
همچنین بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان دومین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با رویکرد گردشگری هم نهم و دهم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.
 
مهم ترین محورهای این کنفرانس گردشگری در  میراث جهانی بیابان لوت، سرمایه گذاری فرصت ها و موانع گردشگری بیابان، مدیریت و توسعه پایدار گردشگری بیابان، بازاریابی و نوآوری در گردشگری بیابان است.
 
همچنین محور ویژه این کنفرانس نیز تغییر اقلیم، اکوتوریسم و ژئوتوریسم بیابان است که بخش‌های جغرافیای گردشگری و اکوتوریسم و توریسم و نقش آن در توسعه اجتماعات محلی، محیط زیست اکوتوریسم و تاثیرات آن در پایداری محیط زیست، پیامدهای گردشگری بر محیط های بکر و طبیعی به ویژه میراث جهانی بیابان لوت، پیامدهای تغییر اقلیم بر الگوهای تقاضای گردشگری، گردشگری توسعه پایدار تغییر اقلیم و سازگاری، واقعیت های جدید گردشگری در عصر تغییر اقلیم جهانی، محیط زیست مکان اکو گردشگری در بیابان لوت را شامل می شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان گردشگری بیابان تغییر اقلیم بیابان گردی بیابان لوت کویر لوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین المللی صادراتی اکسپو فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است وغرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است..

 شهرکی افزود: نمایشگاه بین المللی اکسپو از امروز تا ۱۲ اردیبهشت ماه با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ در تهران برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این نمایشگاه هر یک از استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار  با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در حال احداث است.
شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در استان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

 

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد